Гуманістичні засади діяльності працівників Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи | Архив НУЦЗУ


Просмотр информации о документе


Название:Гуманістичні засади діяльності працівників Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи
Коллекция:Сборник научных трудов "Проблемы экстремальной и кризисной психологии"
Авторы: Баранівський В.Ф.
Ключевые слова: , , , , , ,
Издатель:НУЦЗ України
Год публикации:2007
УДК:74/ 85 (477)
Вид документа:статья
Язык документа:украинский
Добавлен в архив:25.04.2016
Сводная информация по документу:Баранівський В.Ф. Гуманістичні засади діяльності працівників Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи. - C. 32-39.
Постоянная ссылка: http://scikh.pp.ua/?p=1463
Короткая ссылка на файл:
Ссылка на файл: http://nuczu.edu.ua/sciencearchive/ProblemsOfExtremeAndCrisisPsychology/vol3_1/04.pdf
Аннотация (русс.):
Аннотация (укр.):Гуманістичні засади є актуальною проблемою в діяльності працівників Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи. Автор, спираючись на конституційні засади, загальнолюдський та національний досвід, аналізує стан реалізації принципів гуманізму, поваги до особи та соціальної справедливості в МНС Української держави, пропонує деякі заходи щодо покращання його діяльності.
Аннотация (англ.):Humanism principles are the issue of the day in activity of workers of Ministry of Ukraine on questions of extraordinary situations and in matters of defence of population from the consequences of chernobil'skoy catastrophe. An author, leaning against constitutional principles, common to all mankind and national experience, analyses the state of realization of principles of humanism, respect, to the person and social justice in MINISTRY of emergency measures of the Ukrainian state, offers some measures on the improvement of his activity.



 

 



© 2015 — 2024 Центр информационных технологий НУГЗУ